Gebruik RSS om ons te volgen. 100% privacy en censuurvrij. Lees hoe.

Radio Moddergat: 9 september 2023

Laatst bijgewerkt:

Radio Moddergat is een wekelijkse podcast van EZAZ.nl. Radio Moddergat is bedoeld voor mensen die liever luisteren (thuis of onderweg) dan lezen. Wilt u direct een bericht ontvangen van de nieuwste uitzending van Radio Moddergat, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Recente uitzendingen

image_printDownload PDF en print

Uw waardering voor dit artikel

 1. Hallo Paul, Veel dank voor jouw unieke bijdrage aan informatie. Handig weergegeven en buiten de maalstroom van msm. Ik combineer veel Nederlandse podcasts. Elk belangrijk op hun eigen manier, met eigen invalshoek en dat vermenigvuldigt voor mij kennisopname. Zo vond ik jou via De Poppencast. Duitsland is ook een bos sleutels voor het geheel. Ik woon in Texas, maar hou mijn NL nauw in de gaten. Het zijn twee graadmeters die gelijk opgaan. Had ik dit vroeger maar doorgehad, dan waren mijn vele vraagtekens meteen uitroeptekens geweest. Nogmaals veel dank!

  1. Dag Anneke,

   Wat leuk om een luisterbericht helemaal uit Texas te krijgen. En dank je wel voor je compliment!
   Ik zal aan Peter doorgeven dat zijn PoppenCast, waar ik een paar maal te gast mocht zijn, ook in Texas wordt bekeken/beluisterd.

   Overigens luister ik op mijn beurt weer regelmatig naar NoAgenda, dat met Adam Curry ook uit Texas komt. Ofschoon internet door steeds meer censuur wordt getroffen, staan we voorlopig nog mondiaal in verbinding met elkaar.

   Hartelijke groet naar Texas,

   Paul

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *