Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

EZAZ volgen

EZAZ kan op verschillende manieren gevolgd worden. Op deze pagina leest u over de verschillende opties.

E-mail

EZAZ radio moddergat is te bereiken via het e-mailadres redactie [@] ezaz.nl.

Nieuwsbrief

Onderstaand kunt u zich inschrijven op onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze wordt in het weekend verzonden.

RSS

RSS staat voor Really Simple Syndication en is een eenvoudige, gestandaardiseerde methode voor het verspreiden van inhoud waarmee u op de hoogte kunt blijven van uw favoriete nieuwsuitzendingen, blogs, websites en sociale mediakanalen. In plaats van sites te bezoeken om nieuwe berichten te vinden of u te abonneren op sites om meldingen van nieuwe berichten te ontvangen, kunt u de RSS-feed op een website vinden en nieuwe berichten lezen in een RSS-lezer. In sommige browsers is al een RSS-lezer geïnstalleerd.

RSS is ook privacy-vriendelijk want niemand, ook EZAZ niet, kan zien wie via RSS de website volgt.

Door na installatie van een RSS-lezer op de volgende link te klikken, krijgt u een signaaltje in uw browser bij een nieuw artikel. RSS van EZAZ: https://ezaz.nl/feed of gebruik de knop.

Substack

Wij zitten sinds enige tijd ook op Substack. Dit schrijversplatform heeft alle censuur nog buiten de deur weten te houden. Bij deze website kunt u zich ook kosteloos aanmelden voor de updates zodra een nieuw artikel op de website wordt geplaatst.
Het is een mooi alternatief voor ezaz.nl. Het adres is ezaz.substack.com of gebruik de knop.

Soulflix

Soulflix is een online platform dat vrij is van censuur. Het is een Nederlands initiatief. EZAZ plaatst hier alle uitzendingen van Radio Moddergat.
Het platform biedt een breed aanbod aan artikelen, video’s en podcasts.

Notes (Substack)

Notes is een nieuw platform dat een alternatief moet bieden voor ‘X’ (Twitter). Het is onderdeel van Substack, een van de platforms dat weinig tot geen censuur kent. Het algemene adres is substack.com/notes, maar het is noodzakelijk, zoals met veel social media, om een account aan te maken. Informatie over Notes. Voor direct volgen van EZAZ kies ezaz.substack.com/notes of gebruik de knop.

BlueSky (reservekanaal)

Een relatieve jonge variant op ‘X’ (Twitter) waar het er onder Nederlandstalige gebruikers rustig aan toegaat. Geen escalerende polemieken. Wel is het profiel van veel huidige gebruikers politiek midden, en geen fans van ‘alternatieve’ beschouwingen van overheids- en MSM-critici. Maar dat kan veranderen want EZAZ radio moddergat experimenteert inmiddels op dit nieuwe kanaal onder https://bsky.app/profile/ezaz.nl of gebruik de knop.

Telegram

De EZAZ-Telegramgroep is een ‘privé-groep’. Niet zichtbaar voor ‘externen’. Dit verhoogt de veiligheid van de groep. Het maximum van 200 verhindert dat het een filiaal van X wordt met een door algoritmes aangejaagde polarisatie. Het kanaal wil alleen berichten met goede verwijzingen naar bronnen, voor vage beschuldigingen verwijzen wij graag naar de openbare sociale media.
Bij de EZAZ-Telegramgroep gaat het om de inhoud.
Als het aantal gebruikers van dit EZAZ-kanaal onder de 200 daalt wordt een uitnodigingslink geplaatst die de actieve gebruikers kunnen inzetten om iemand uit eigen kring te kunnen uitnodigen. De link zal dan gebruikt kunnen worden tot de 200 weer bereikt is. Dat betekent ook dat wie uit de groep treedt niet zonder persoonlijke uitnodiging weer terug kan keren.

Vriendenplek (reservekanaal)

Vriendenplek.nl is een Nederlandse social media platform waar het vrije woord hoog in het vaandel staat. Periodiek plaatst EZAZ hier artikelen, maar vooralsnog zullen wij ‘X’ (Twitter) en Telegram als hoofdkanalen inzetten. Het adres van EZAZ is vriendenplek.nl/ezaznl of gebruik de knop.

Rebelbase (reservekanaal)

Rebelbase is een van de decentrale social mediaplatforms. Het werkt zoals u van andere vergelijkbare platforms gewend bent. Centraal gestuurde censuur is op dergelijke platforms amper mogelijk. Hier vindt u ons op Rebelbase: rebelbase.site/@ezaznl of gebruik de knop.

Radio Moddergat (podcast)

De wekelijkse podcast van Radio Moddergat is via deze website te beluisteren. Ook kunnen de podcasts worden beluisterd via onderstaande platforms.

Een onafhankelijke podcast app is Anytime Podcast Player. Een fraaie app voor Android en iOS. Download hem hier en zoek op ‘EZAZ’. Je hoeft nooit meer naar ons te zoeken.

Gebruik van VPN

Het kan zijn dat bepaalde sites op grond van hun geografische IP-adres worden geblokkeerd.
Een abonnement op een VPN (Virtual Private Network) kan helpen een geografische blokkade te omzeilen.

Zonder een VPN kan ook van Psiphon gebruik worden gemaakt. Een kosteloze toepassing die zowel online te gebruiken is maar ook als app op de PC/laptop kan worden geïnstalleerd.
Voor VPN zijn er veel keuzes, waarbij Surfshark (betaalbaar) en Proton (Zwitsers en veilig) zeer goed scoren.