Het CBDC-Dossier is uit. Download ...

EZAZ volgen

EZAZ kan op verschillende manieren gevolgd worden. Op deze pagina leest u over de verschillende opties.

Indicatie privacyvriendelijkheid: Maximaal +++++

‘X’ (Twitter) tot 31 december 2023

Sinds enige tijd is EZAZ weer actief op ‘X’ (Twitter). Er leek een nieuwe wind te waaien. Maar EU en andere censuurinstituten hebben hun pijlen op dit medium gericht. Ook blijkt het voor de wereld zo belangrijke kanaal een speeltje van een miljardair die het ook voor eigen doeleinden inzet en bespeelt. Ook heerst er veel negativiteit op ‘X’ (Twitter). Ons bereik lijkt minimaal. Daarom stoppen we eind dit jaar. Kijk op deze pagina voor de talloze alternatieven.

Nieuwsbrieven, dagelijks of wekelijks ++++

EZAZ.nl kent twee nieuwsbrieven: een die direct het nieuwste artikel in uw mailbox bezorgt en een die op zondag een overzicht geeft van de artikelen van de voorafgaande week.
Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor een van de nieuwsbrieven.

RSS +++++

RSS staat voor Really Simple Syndication en is een eenvoudige, gestandaardiseerde methode voor het verspreiden van inhoud waarmee u op de hoogte kunt blijven van uw favoriete nieuwsuitzendingen, blogs, websites en sociale mediakanalen. In plaats van sites te bezoeken om nieuwe berichten te vinden of u te abonneren op sites om meldingen van nieuwe berichten te ontvangen, kunt u de RSS-feed op een website vinden en nieuwe berichten lezen in een RSS-lezer. In sommige browsers is al een RSS-lezer geïnstalleerd.

RSS is ook privacy-vriendelijk want niemand, ook EZAZ niet, kan zien wie via RSS de website volgt.

Door na installatie van een RSS-lezer op de volgende link te klikken, krijgt u een signaaltje in uw browser bij een nieuw artikel. RSS van EZAZ: https://ezaz.nl/feed of gebruik de knop.

Substack ++++

Wij zitten sinds enige tijd ook op Substack. Dit schrijversplatform heeft alle censuur nog buiten de deur weten te houden. Bij deze website kunt u zich ook kosteloos aanmelden voor de updates zodra een nieuw artikel op de website wordt geplaatst.
Het is een mooi alternatief voor ezaz.nl. Het adres is ezaz.substack.com of gebruik de knop.

Notes (Substack) ++

Notes is een nieuw platform dat een alternatief moet bieden voor ‘X’ (Twitter). Het is onderdeel van Substack, een van de platforms dat weinig tot geen censuur kent. Het algemene adres is substack.com/notes, maar het is noodzakelijk, zoals met veel social media, om een account aan te maken. Informatie over Notes. Voor direct volgen van EZAZ kies ezaz.substack.com/notes of gebruik de knop.

Telegram +

EZAZ had op Telegram bijna 1.000 volgers totdat om duistere redenen het hele kanaal verdween en niet meer terugkwam. Een kleinere EZAZ-Telegramgroep bestaat nog en is te vinden onder t.me/ezaznl of gebruik de knop.

Vriendenplek ++ (reservekanaal)

Vriendenplek.nl is een Nederlandse social media platform waar het vrije woord hoog in het vaandel staat. Periodiek plaatst EZAZ hier artikelen, maar vooralsnog zullen wij ‘X’ (Twitter) en Telegram als hoofdkanalen inzetten. Het adres van EZAZ is vriendenplek.nl/ezaznl of gebruik de knop.

Rebelbase +++ (reservekanaal)

Rebelbase is een van de decentrale social mediaplatforms. Het werkt zoals u van andere vergelijkbare platforms gewend bent. Centraal gestuurde censuur is op dergelijke platforms amper mogelijk. Hier vindt u ons op Rebelbase: rebelbase.site/@ezaznl of gebruik de knop.

Radio Moddergat (podcast)

De wekelijkse podcast van Radio Moddergat is via deze website te beluisteren. Ook kunnen de podcasts worden beluisterd via onderstaande platforms.

Een onafhankelijke podcast app is Anytime Podcast Player. Een fraaie app voor Android en iOS. Download hem hier en zoek op ‘EZAZ’. Je hoeft nooit meer naar ons te zoeken.

Gebruik van VPN

Het kan zijn dat bepaalde sites op grond van hun geografische IP-adres worden geblokkeerd.
Een abonnement op een VPN (Virtual Private Network) kan helpen een geografische blokkade te omzeilen.

Zonder een VPN kan ook van Psiphon gebruik worden gemaakt. Een kosteloze toepassing die zowel online te gebruiken is maar ook als app op de PC/laptop kan worden geïnstalleerd.
Voor VPN zijn er veel keuzes, waarbij Surfshark (betaalbaar) en Proton (Zwitsers en veilig) zeer goed scoren.

error: Deze inhoud is beschermd!