Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

Wpg is gereedschap voor volgende fases van de Grote Ontwrichting

Waar recht onrecht is, is verzet een plicht.

De Wet publieke gezondheidszorg is aangepast. De Eerste Kamer stemde met 49 stemmen vóór en 24 tégen voor het inpassen van de Corona-gereedschapskist in permanente wetgeving. De voorstanders lijken zich nu veilig tegen volgende virussen te wanen. De tegenstanders zien een rechtstaat in ontbinding en een bewuste en gecoördineerde destabilisering van de Nederlandse staat en samenleving.

Foto: ‘Boos’. Pixabay.

De eeuwige pandemie

Zij die essentiële vrijheid zouden opgeven om een klein beetje tijdelijke veiligheid te verkrijgen, verdienen vrijheid noch veiligheid.” Een uitspraak die wordt toegeschreven aan Benjamin Franklin, een van de grondleggers van de Verenigde Staten. Ofschoon deze uitspraak in een andere tijd en context is gedaan, is deze zeer wel van toepassing op deze tijd en vooral op deze aangepaste Wpg.

Over de wet is al veel gezegd. Nu we de gekmakende Coronajaren achter ons hebben, lijkt onze overheid de samenleving en economie verwoestende maatregelen graag in de ‘gereedschapskoffer’ te willen houden. Een bekend verschijnsel dat een overheid die eenmaal tijdens een ‘crisis’ macht naar zich toe heeft getrokken, deze niet meer afstaat.

Na de aanslag op de Twin Towers in New York moesten de Amerikanen met lede ogen aanzien dat met de Patriot Act hun privacy vrijwel geheel werd geofferd om ‘nieuwe aanslagen te voorkomen’. Nog los van de vraag wat we nu op ‘9/11’ precies hebben gezien, heeft de Amerikaanse overheid deze ingreep in de privacy van miljoenen Amerikanen niet meer teruggedraaid.

Burgerrechten verleden tijd

Met de komst van Corona werd een nieuwe, nog radicalere inbreuk op burgerrechten gedaan. Wat de achtergronden van dit vermeende virus was, blijft onderwerp van speculatie. Opvallend is wel dat vrijwel alle Westerse regeringsleiders al direct na de uitbraak wisten te melden dat de jaren van vóór 2020 niet meer zouden terugkeren. Je zou met deze uitspraak toch een vooropgezet plan vermoeden …

Tegen alle bekende wetenschap in werden groteske vrijheidsbeperkende maatregelen ingevoerd. Zo mocht je niet zeggen dat er een decennia oud middel was dat bewezen had, tegen verboden in, 80% van de ziektegevallen uit het ziekenhuis te kunnen houden. We werden in onze huizen opgesloten om een virus tegen te houden, de avondklok. Hij zit nu in de Wpg-gereedschapskoffer. Net zoals de psychologische tool om onze onderworpenheid aan het gezag te tonen, de mondkap. Zit er ook in. De lock downs, het periodiek decimeren van het MKB, kan ook zo weer van stal worden gehaald. En via noodclausules zou ook de QR-discriminatie weer ingevoerd kunnen worden.

Nieuw Normaal blijkt reeks ziekmakende absurditeiten

Het is een gereedschapskoffer vol met instrumenten waar velen zich al aan hebben bezeerd maar waarmee nog niemand iets heeft kunnen maken. Om dat laatste vast te stellen zou een evaluatie op zijn plaats zijn, voordat je het gereedschap eeuwigheidswaarde verleent. De man die nu net als president Poetin ook niet van zijn zetel is weg te slaan, onze premier, zegt doodleuk dat we nog even tot 2025 op die evaluatie moeten wachten. Dan zijn de nodige wetten aangenomen en de contracten met de WHO voor overdracht van soevereiniteit getekend. Een evaluatie heeft dan natuurlijk geen zin meer. En zo is het ook bedoeld. Misschien hoopt Rutte tegen die tijd elders een mooie job in het buitenland, bij de opdrachtgevers van deze ellende, te hebben gekregen.

Ontwrichting als doel niet meer te ontkennen

Wie de afgelopen jaren naar logica in maatregelen en de steeds wisselende mediaberichten heeft gezocht, zal tot ontdekking zijn gekomen dat die er niet is. Wel is verwarring zaaien een van de fases om een samenleving te desoriënteren, mensen uit elkaar te spelen en veranderingsrijp te maken.

Oud KGB-agent Yuri Bezmenov over de fases van destabilisering samenleving

We kunnen langzamerhand dan de conclusie trekken dat onze samenleving gewild, bewust en (internationaal) gecoördineerd wordt gedestabiliseerd. Een ontwikkeling waarop de veiligheidsdiensten zouden moeten aanslaan. Maar in tegendeel, ze lijken de ontwrichting van de samenleving te steunen. Een onthutsende vaststelling.

Premier blijkt Paard van Troje

We moeten ook vaststellen dat Nederland met deze premier het Paard van Troje in huis heeft gehaald, een schaap in wolfskleren. Onder zijn regie, lees bewind, is geen enkel probleem opgelost, alleen toegevoegd.
Ons land is door de Covid-maatregelen mentaal en economische beschadigd geraakt. Jongeren zijn in grote aantallen meer dan voorheen depressief. Hun schoolcarrières soms blijvend verbroken. Het MKB gaat dit najaar nog meer klappen krijgen. Een grote uitval zal het gevolg zijn en de mega-investeerders zullen de failliete boedel voor een prikkie opkopen.

Ook de leeg geveegde landbouwgronden zullen door de Blackrocks van deze wereld, die ook al onze pensioengelden beheren, worden opgekocht. Doorverkocht aan diegenen die windmolens, zeeën van zonnepanelen willen plaatsen of huizen voor immigranten willen bouwen. Naar model van de momentele ontmanteling en leegroof van Oekraïne door Westerse investeerders, vooral van Amerikaanse origine.

Zien de ouders van de toeslagenaffaire hun kinderen ooit nog terug? Vermoedelijk niet.
Zien de Groningers ooit nog hun geld voor hun verzakte huizen? Vermoedelijk niet.

Leugen en bedrog regeren, in Den Haag, Brussel en Hilversum (media).

We leven met een premier en een disfunctionerend parlement dat ons ongevraagd en onnodig een oorlog met onze grote buur in sleuren. Hiermee zetten zij het welzijn en mogelijk zelfs de levens van de inwoners van dit ooit rustige land op het spel. We zien hier het kwaad aan het werk.

En dan de niet aflatende instroom van een mengeling van vluchtelingen en immigranten. Ondanks de loze woorden, lijkt de regering deze instroom niet te willen stoppen. Inmiddels stijgen de sociale spanning in menig dorp. Video’s van agressie van een aantal van de ongenode gasten circuleren in grote aantallen op de social media.

Alles wordt ontwricht

Alles is of wordt ontwricht: onze gezondheidszorg, onze energievoorziening, onze voedselvoorziening (boeren en vissers), onze landschappen, onze samenleving, onze middenstand, onze levensstandaard. Ondertussen vult de ‘1 procent’ haar zakken zoals lang niet is gebeurd, propt Albert Hein-baas €6 miljoen per jaar in zijn portemonnee en verrekent dat in de hoge prijzen in zijn winkels.

Er is sprake van roof, roof op grote schaal, met de staat als uitvoerder.

Ondertussen davert de trein door: Noodwet financiën waarmee de overheid een harde greep in uw financiën mag doen. De Wet verplaatsing bevolking waardoor u door uw burgemeester kan worden ‘uitgenodigd’ een vluchteling in uw huis op te nemen én te verzorgen. Artikel 7 van deze oorlogswet, die nog niet in werking is, kan betekenen dat uw huis in beslag wordt genomen en voor opvang van immigranten wordt ingezet.

Laat dat allemaal even inzinken …

Nederland anno 2023

Wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt is nog in de sterren en in de geheime notulen van obscure overlegclubs zoals de Bilderberg, Atlantische Commissie, Trilateral Commission. Clubs in het leven geroepen om ons land en Europa aangelijnd te houden bij de belangen van onze meesters overzee.

Veel Nederlanders vinden het allemaal wel best, als ze al weten wat zich op de achtergrond afspeelt. De MSM zullen hen dat niet vertellen.

Met de nadere intensivering van de censuur uit Brussel, een ander tot monster uitgegroeid fenomeen, zullen de vrije media steeds meer de rol aan gaan nemen van ‘verzetskrant’. Want dat we de bewuste sloop van ons land niet eeuwig lijdzaam kunnen aanzien, is wel duidelijk.

“Waar recht onrecht is, is verzet een plicht.”

Het worden spannende tijden.
Blijf alert en verzet u tegen de ondermijning van onze democratische staat!

Wpg is gereedschap voor volgende fases van de Grote Ontwrichting
Uw oordeel over dit artikel29 Stemmen
8.7
8.7
image_printDownload PDF en print