Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

Radio Moddergat: 30 september 2023

Radio Moddergat is een wekelijkse podcast van EZAZ.nl. Radio Moddergat is bedoeld voor mensen die liever luisteren (thuis of onderweg) dan lezen. Wilt u direct een bericht ontvangen van de nieuwste uitzending van Radio Moddergat, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Recente uitzendingen

image_printDownload PDF en print

Uw waardering voor dit artikel

  1. Pieter Omtzigt is een acteur, net als de meeste politici. Je blanco stem kan ik waarderen maar vertrouwen in iets hebben wat een nep politici voorschotelt… Nee dank je.

  2. Ik zou het wel interessant vinden wat de luisteraars hieronder elkaar vinden van dat de Nederlandse wetgeving gemoderniseerd moet worden, Thorbeckelezing van Omtzigt toonde aan dat dit heel hard nodig is, heb je als burger een probleem met de overheid dan kun je niet jouw recht vinden/krijgen als je dat zou wensen, ik kan een ieder aanraden om die lezing eens terug te lezen, hij was dit jaar enkele maanden geleden, in die lezing denk je ook dat het niet over Nederland zelf gaat maar dat is juist wel het geval, ik stem blanco in november 2023 dus ik doe geen oproep voor wie dan ook, maar die lezing was zo schokkend om te lezen, groet Flardinga

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *