Gebruik RSS om ons te volgen. 100% privacy en censuurvrij. Lees hoe.

Hoeveel waarde moeten we hechten aan CO2?

Presentatie door Ronald van Amelrooij

Foto: videofragment ‘klimaatklevers’ in Berlijn

Decennialang zijn er al verhalen over naderende klimaatrampen, maar ze bleken steeds ongegrond. Belangrijke informatie over de echte oorzaken van klimaatverandering wordt genegeerd door officiële instanties en de mainstream media. En dat is merkwaardig, want er is geen enkele reden om je zorgen te maken over CO2 in relatie tot de door het IPCC voorspelde opwarming. In 2019 werd namelijk ontdekt dat de belangrijkste oorzaak van opwarming vooral komt door de variatie in de afstand tussen de Zon en de Aarde en niet door CO2. Het huidige klimaatbeleid is daarom gebaseerd op slechte wetenschap en schaadt o.a. de economie van westerse landen op dramatische wijze.

Over dit boek verzorgt Van Amelrooij een exclusieve presentatie. De presentatie biedt een toegankelijk overzicht van wetenschappelijke onderzoeken die het klimaat totaal anders belichten. Ook de energie uit wind en zon worden besproken en er worden betere alternatieven voorgesteld zonder landschapsvervuiling. Hopelijk geeft de presentatie je vertrouwen in de toekomst en helpt het je om onder de klimaatdruk uit te komen. Deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen zodat we voor een verandering van het beleid kunnen zorgen en kunnen genieten van onze planeet, zonder angst voor de toekomst. Geen desastreuze door de mens veroorzaakte klimaatverandering, maar ruimte voor klimaatoptimisme!

Ronald van Amelrooij is Elektrotechnisch ingenieur, heeft een eigen IT-bedrijf en bestudeert daarnaast al zeven jaar de relatie tussen o.a. CO2 en klimaatverandering in relatie tot het energievraagstuk.

Wanneer: Vrijdagavond 1 maart 2024
Aanvang: 20:00 uur (Inloop vanaf 19:30 uur)
Locatie: Studio NieuweTijd, Grote Voort 8, 8041 AM Zwolle
Ruime gratis parkeergelegenheid.
In de pauze kunt u lokaal Zwols bier proeven.

Bestel hier uw ticket.

Beperkt aantal plaatsen

image_printDownload PDF en print