Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

Radio Moddergat is volgende week terug

Laatst bijgewerkt:

Radio Moddergat is een wekelijkse podcast van EZAZ.nl. De afgelopen weken stonden de zenders uit en hebben we de zendmast een nieuw likje verf gegeven. De verf moet nog een weekje drogen en dan zijn wij volgende week weer in de lucht. In plaats van Radio Moddergat delen we dit keer een mooi gesprek van Tim Douwsma met Brian van Leeuwen.

Door het gevoel een buitenstaander te zijn, nam Brian van Leeuwen de rol aan van een opstandige jongen om ergens bij te horen. Het gevolg hiervan was een leven van drank en drugs. ‘Ik kwam door drugs in aanraking met iets wat ik normaal gesproken niet voelde, dat was liefde en verbinding.

Hij komt er uiteindelijk achter dat hij met zijn verslavingen onbewust zijn pijn probeert te verdoven. ‘In het begin had ik dit niet door, maar later bleek dit toch wel onderdrukking te zijn van eenzaamheid, onzekerheid, jaloezie, verdriet en pijn.’

Het omslagpunt voor verandering kwam nadat hij onder invloed van GHB achter het stuur zat. Een gebeurtenis die zijn leven voorgoed veranderde. ‘Tijdens het rijden werd het zwart voor mijn ogen….

Wat er precies is gebeurd en hoe Brian zichzelf weer heeft teruggevonden zie je in de nieuwe Vibestalk. Een aflevering met een open, persoonlijk verhaal!

Recente uitzendingen van Radio Moddergat

image_printDownload PDF en print