Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

Getuige WHO: Vaccinatiepaspoorten moesten vaccinatie afdwingen

Kort nieuws

Functionaris Dr. Hanna Nohynek van de WHO heeft onlangs verklaard dat de vaccinpaspoorten die door deze organisatie werden gepushed slechts “een zwendel waren om de wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen”. Bovendien getuigde Dr. Nohynek dat de WHO wist dat de Covid mRNA injecties niet effectief waren, maar er toch op aandrong dat het grote publiek onder druk werd gezet om de experimentele prikken te nemen.

Videofragment: WHO Directeur-Generaal, Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus

Dr Hanna Nohynek is de voorzitter van de WHO van de Strategische Groep van Experts op het gebied van Immunisatie en is hoofdarts bij het Finse Instituut voor Gezondheid en Welzijn. Nohynek is niet alleen voorzitter van de strategische adviesgroep voor immunisaties van de WHO, maar ook een van de topvaccinadviseurs van Finland. Ze zit ook in het bestuur van Vaccines Together en het International Vaccine Institute.

Zij kwam tot deze verklaring in een rechtszaal in Helsinki toen ze getuigde in een rechtszaak die was aangespannen door de Finse burger Mika Vauhkala. Vauhkala had de rechtszaak aangespannen nadat hem de toegang tot een café was geweigerd omdat hij geen vaccinpaspoort had.

Nohynek getuigde voor de rechtbank dat ze de WHO en haar regering had geadviseerd dat vaccinpaspoorten niet nodig waren, maar dat haar advies werd genegeerd, ondanks dat ze uitlegde dat de Covid-vaccins in wezen “nep” waren omdat ze de overdracht van het virus niet tegenhielden. Ze waarschuwde ook dat de paspoorten en vaccins een vals gevoel van veiligheid gaven. Een argument dat ook in Nederland door critici is geopperd.

Dr. Nohynek gaf aan dat haar team de WHO én de Finse regering eind 2021 had geadviseerd om te stoppen met deze Covid-paspoorten.

Tijdens haar getuigenis onthulde Nohynek ook dat de WHO en het Finse Instituut voor Gezondheid tegen de zomer van 2021 wisten dat de Covid mRNA shots volledig ineffectief waren tegen virusoverdracht, “maar ze bleven doorgaan, ondanks de risico’s voor de openbare veiligheid.”

Desondanks bleven de vaccinpaspoorten verplicht.

Meer op stichtingvaccinevrij.nl en slaynews.com.
De website van Mika Vauhkala

image_printDownload PDF en print