Gebruik RSS om ons te volgen. 100% privacy en censuurvrij. Lees hoe.

Zelensky: van acteur tot miljardair en president

Laatst bijgewerkt:

Scott Ritter is voormalig inlichtingenofficier en wapeninspecteur in dienst van de US Navy. Al vanaf het begin van de oorlog in Oekraïne-oorlog laat hij de tragedie in alle openheid en naar zijn beschikbare kennis zien. In dit eerste deel van zijn tweedelige documentaire informeert hij over hoe een acteur niet alleen miljardair maar ook president van een groot land kon worden: Volodymyr Zelensky.

Foto: Fragment uit onderstaande video ten tijde van de MINSK-besprekingen waarbij Zelensky openlijk de sprekende president Poetin uitlacht, wetende dat de akkoorden nooit zouden worden uitgevoerd.

Scott Ritter:
“Als voormalig inlichtingenofficier heb ik me afgevraagd waarom niemand een onderzoek heeft gedaan naar Volodymyr Zelensky, de president van Oekraïne. Zijn opkomst aan de macht vertegenwoordigt naar mijn mening een ongelooflijke manipulatie van de wereldopinie die de geschiedenis zal ingaan als een klassieke casestudy in sociale psychologische manipulatie: een gewone komiek die aan de macht kwam omdat hij een langverwachte vrede beloofde, die vervolgens zijn medeburgers meesleepte in een bloedige oorlog die alleen kan worden beschreven als een bloedbad.”

“Met de hulp van collega’s en experts die Zelensky uit de eerste hand kennen, heb ik documenten en video’s doorgespit om een film te maken die dit onderzoek in beeld brengt. Dit verhaal heeft zoveel wendingen dat ik het in twee delen moest splitsen. In de eerste aflevering, die hier wordt gepresenteerd, beantwoord ik de vraag over Zelensky’s onwaarschijnlijke opkomst aan de macht en hoe de Oekraïense president zijn enorme rijkdom vergaarde, een bedrag dat alleen maar groter is geworden sinds de oorlog met Rusland begon. En, misschien wel het belangrijkste, waarom ik besloot om deze film “Agent Zelensky” te noemen.”

Deel 1 op Rumble kunt u hier bekijken.

Deel 2 op Rumble kunt u hier bekijken.

De website van Scott Ritter

image_printDownload PDF en print