Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

Weer pleidooi in Duitse media voor Coronatribunaal

Laatst bijgewerkt:

De geest lijkt in Duitsland uit de fles. De druk om te zwijgen wijkt en de nu al drie jaar onderdrukte kritische geluiden over de aanpak van wat een ‘Corona-pandemie’ is gaan heten nemen toe en bereiken ook de grotere mediakanalen. Na het pleidooi van Uwe Kranz (voormalig voorzitter van het Duitse Landeskriminalambt Thüringen (D), Ltd. Ministerialrat) voor een Coronatribunaal, meldt zich nu ook een van televisie bekende arts en auteur bij het mediabedrijf BILD.

Foto: Minister Karl Lauterbach

Arts en auteur Gunter Frank uit in bovenstaande video ernstige beschuldigingen tegen de Duitse staat en sommige van zijn vertegenwoordigers, de ministers, over de aanpak van de Corona-crisis. Volgens Frank is er bij Covid sprake van een product uit de onderzoekskoker van de biologische wapens en de experimentele mRNA-inentingen bedoeld als snel te ontwikkelen tegenmiddel.

Frank beweert onder meer dat de lockdown en de vaccinatiecampagne “zinloos en crimineel” waren, en dat de hele actie werd gestuurd door “een netwerk dat onder druk stond om Corona-octrooien te gelde te maken“. De bekende arts eist dat de verantwoordelijken worden berecht. Zelf heeft hij slechts enkele van zijn oudere patiënten gevaccineerd, maar er na korte tijd mee stopte, omdat hij van mening is dat de goedkeuring van de vaccins in strijd is met alle normen voor de veiligheid van geneesmiddelen.

Frank: “De staat heeft zich voor het karretje laten spannen van een reusachtig netwerk welke sterk onder druk stond om kostte wat het kost 4.000 Corona-patenten te verzilveren. En laten we ons niets wijs maken, de hele lock downs, de maskerdwang, het ophitsen van de burgers, het vernederen van de critici, had maar één doel: de druk opvoeren waardoor een handelaar uit de biowapenindustrie eindelijk tot een commercieel succes kon komen. Dit kan alles overziend alleen als een door de staat uitgevoerde aanval op de burgerbevolking worden beschouwd.

In een nadere toelichting spreekt Frank over investeerders zoals Bill Gates, in vele media nog afgedaan als complottheorie, die jaren van geïnvesteerd kapitaal moesten terug moest verdienen. Daarvoor was ‘een shock’ nodig, zoals ‘Coronabaas’ Dr. Anthony Fauci op een bijeenkomst in het Milken Institute in november 2019 zei, om het mRNA-middel snel en ‘onbureaucratisch’ goed te laten keuren.

Wat Frank is opgevallen, en vele oplettende burgers met hem, is de aanvankelijke geruststellende woorden over het virus, het was niet meer dan een zware griep. Maar in februari 2020 draaide alles: ineens wat het een ‘killervirus’, een wending die gebaseerd was op achteraf voor dit doel onbruikbare wiskundige modellen uit het Verenigd Koninkrijk. Mede de achteraf onterechte paniek in China bracht ook de westerse leiders in een staat van alarm, aldus Frank.

Het grote mediakanaal BILD geeft Frank alle ruimte om los te gaan op wat hij als “zware misdaden” ziet en schuwt niet man en paard te noemen. Daarbij passeren de namen van de voormalige minister van gezondheid Jens Spahn en zijn opvolger Karl Lauterbach. Ook de inmiddels afgetreden directeur van het als gezaghebbend bekendstaande Robert Koch Instituut, Lothar Wieler, moet het ontgelden. Het RKI speelde een belangrijke rol in de productie van de alarmerende cijferbrei, vergelijkbaar met de ‘besmettingscijfers’ van het Nederlandse RIVM. Het valt op dat veel hoofdrolspelers achter elkaar het toneel verlaten: Wieler stapt op, Van Dissel heeft aangekondigd met pensioen te gaan en ook de Amerikaanse opperbaas van het Coronaproject Anthony Fauci heeft onlangs de pijp aan maarten gegeven.

Tijdens Corona had Duitsland een historisch lage bedbezetting, ook op de IC’s.

Dr. Gunter Frank

Volgens Frank is hier sprake van “door nalatigheid verwijtbaar toebrengen van lichamelijk letsel tot de dood aan toe.” Deze zaken moeten voor de rechter komen want, zo Frank, “want er staan volgende vergelijkbare aanvallen in de planning die onze gezondheid zullen schaden.”
De Coronacrisis is volgens Frank pas echt voorbij als de verantwoordelijk voor de rechter staan.

Professor voor openbaar recht, Volker-Boehme-Neßler, valt Frank bij: mogelijke misdaden moeten worden vervolgd maar wil naast dit traject ook nog een parlementaire enquête.

Het lijkt erop dat Duitsland mogelijk als eerste land diepgaand de Coronaperiode op verschillende niveaus gaat evalueren.


image_printDownload PDF en print