Gebruik RSS om ons te volgen. 100% privacy en censuurvrij. Lees hoe.

Symposium ‘Bevrijding van bedrog’

Laatst bijgewerkt:

Grote historische gebeurtenissen zoals de moord op president Kennedy en ‘9/11’ blijven de gemoederen bezighouden. De tegenstrijdigheden en aantoonbaar niet kloppende officiële lezingen geven aanleiding tot een niet aflatende speurtocht naar de feiten. Op 9 september vindt het jaarlijkse symposium ‘Bevrijding van bedrog’ plaats. Dit keer staat het symposium in het teken van pacifisme, waar is de vredesbeweging?

Foto: Pixabay

De zoektocht naar de feiten

Al jaren zetten de nu 3.700 geregistreerde Amerikaanse architecten en ingenieurs tellende ‘Architects and Engineers for 9/11 Truth‘ zich in voor het ontrafelen van wat zich daadwerkelijk afspeelde op die dramatische dag 11 september 2001. Dit grote gezelschap gaat het niet zozeer om de politieke opheldering van de aanslag op de Twin Towers, maar om de fysieke feiten die de torens op deze wijze liet instorten. Ook de door de overheden verzwegen instorting van WTC7 aan het eind van de middag van dezelfde dag roept veel vragen op over de officiële lezing.

Uit deze zoektocht naar een gebeurtenis die het startschot bleek te zijn voor een reeks van door de VS gestarte oorlogen en grote inperking van burgerlijke vrijheden, kwam de Nederlandse ‘Stichting 11 September‘ voort.

Acteur George van Houts, bekend van de theatervoorstellingen met theatergroep ‘De Verleiders’ over ons geldstelsel, is het gezicht van de stichting. In zijn speciale theatervoorstelling stelt hij hardop vragen over de toedracht van ‘9/11’.

Het symposium

Het symposium zoekt met een reeks van kritische sprekers hoe een duurzame vrede kan worden bereikt “door af te rekenen met zowel de zichtbare als onzichtbare wapens in de stille oorlog die tegen ons gaande is, tegen de burgers van Europa.”

Opties worden verkend om “een halt toe te roepen aan de ons miljarden kostende wapenleveranties aan Oekraïne, waar de oorlog inmiddels al meer dan driehonderdduizend slachtoffers heeft geëist. ‘Die oorlog’ is de onze zeker niet, Mark Rutte!”

Inmiddels stapelen de onderwerpen zich op waarover gerede twijfel bestaat. Denk aan CO2, stikstof, klimaatverandering, gender, ‘de wetenschap’, inflatie, oversterfte, Oekraïne. Kenmerkend voor al deze onderwerpen is voortdurende en onnodige angst die wordt verspreid en pogingen om de mensheid te verdelen.

“Kunnen wij ons nog keren tegen de ondoorzichtig tot stand gekomen nationale en supranationale wetgeving aangaande de WPG, het pensioenstelsel, de CBDC, Digital ID, etcetera, al dan niet uit de kokers van het WEF en de WHO, of moeten we alles maar accepteren?”, vraagt de organisatie zich af.

Met een interessante selectie aan sprekers en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse thema-tafels en discussies, kan er 9 september wellicht een krachtige Neo Pacifistische Beweging ontstaan.

Informatie en reservering kaarten

image_printDownload PDF en print