Reserveer je plek voor de najaars zwerftocht door Berlijn. Nu vroegboekkorting!

‘Safe and effective”. Slachtoffers Covidjab Nieuw-Zeeland zwijgen niet langer.

Een krachtig verhaal over het evenement “Memorial Day” en de levering van een petitie aan het Parlement van Nieuw-Zeeland in Wellington.

Dappere gewonde mensen en hun families komen samen om hun verdriet en lijden te delen tijdens een herdenkingsdienst voor Rory Nairn, die stierf als gevolg van het nieuw uitgevonden medicijn. allen die schade hebben geleden. Deze vreedzame gebeurtenis wordt onderbroken door een grote aanwezigheid van de politie, laagvliegende helikopters en politiefotografen die beelden maken van zieken en lijden, sommigen in rolstoelen, voor “inlichtingenverzamelingsdoeleinden.”

Dit is een verhaal van een eenvoudige behoefte aan erkenning van de overheid, de media en de medische broederschap van de verwonding en de dood veroorzaakt door een nieuw uitgevonden geneesmiddel.

De documentaire volgt de verhalen van Casey Hodgkinson, Rob Martin en Sarah Carter, samen met het allereerste interview met Brett en Chris Nairn, ouders van Rory Nairn, die zijn leven verloor aan myocarditis in November 2021. Zijn dood werd bevestigd door de lijkschouwer Als veroorzaakt door de nieuw uitgevonden farmaceutische, die was gemandateerd en gedwongen op de Nieuw-Zeelandse publiek, via hun werkplekken en hun dagelijks leven.

Afgelopen kerst werden mensen opzettelijk verdeeld en gescheiden van hun families op aanmoediging van de Nieuw-Zeelandse regering en haar media propaganda machine. Mensen werden beïnvloed om familie en vrienden uit te sluiten die niet instemden met dit nieuw uitgevonden medicijn. Veel gewonden hebben de dubbele belediging geleden van hun vrienden en familie die hun rug toekeerden, en met artsen die niet wisten wat ze moesten doen, of negeren met angst voor vergelding van collega ‘ s en medische besturen, of gewoon helemaal niet geven.

Deze kerst is het perfecte moment om deze documentaire uit te brengen, zodat families en vrienden hun gewonde familieleden kunnen ondersteunen, en dat degenen die geen fouten in dit product zien, diep in zichzelf kunnen kijken en empathie kunnen vinden voor degenen die het resultaat zijn van het nemen van dit nieuw uitgevonden medicijn, dat ongelooflijk verwoestend is voor hun gezondheid en verlies van levens heeft veroorzaakt.

De vierde ‘officiële’ dood door myocarditis veroorzaakt door de nieuw uitgevonden farmaceutische werd gemeld in de Nieuw-Zeelandse media op 14 December, maar zonder details van de leeftijd of het geslacht van het slachtoffer. Waarom? De gewonde Nieuw-Zeelanders vragen om eenvoudige publieke erkenning zonder ‘gaslighting’, samen met medische erkenning en ondersteuning.

Empathie ontbreekt kritisch in deze verhalen, en voor alle nu 65.148 Nieuw-Zeelanders die een verwonding hebben opgelopen van dit geneesmiddel (opmerking: Medsafe report # 46 sluit het andere gebruikte merk van farmaceutisch uit dat 319 Aefi-rapporten *rapport #45 toont). De twee producten samen hebben nu officieel vier doden veroorzaakt (met anderen die nog in onderzoek zijn) en een totaal van 65.148 rapporten, waarvan 3.709 ernstig zijn gerangschikt.

Zoals Chris Nairn in de documentaire zegt: “vind je kracht bij anderen en wees niet afgesloten en geïsoleerd. Zoek mensen die je zullen steunen en luister naar je verhaal omdat je een van de velen bent.”

En terwijl de familie Nairn hun Kerst doorbrengen zonder hun zoon Rory, drukt Brett Nairn een deel van de troost uit dat het verhaal van Rory wordt verteld.”Ik heb het gevoel dat er een doel in zit, zo tragisch en verschrikkelijk als het is. Rory is niet voor niets gestorven, daarom willen we mensen vertellen wat er is gebeurd. Daarom willen we delen.”

Aan Jacinda Ardern, iedereen in het Parlement en de mainstream media deze kerst, Het Laatste Woord van Casey Hodgkinson: “je zegt ‘Wees aardig.’Waar is die vriendelijkheid? We vertrouwden je, je gebruikte dat en het doet echt pijn. We zijn gewoon mensen die met zoveel vreselijke dingen te maken hebben en jullie hebben ons zoveel meer gekwetst en misschien begrijpen jullie het niet of misschien is dat gewoon onwetendheid, maar het is tijd om te proberen te begrijpen en medelevend te zijn en ‘aardig te zijn’.“

“Ik wil deze documentaire opdragen aan mijn overleden moeder Judy, die helaas overleed op 8 December 2022. Ze was mijn rots en was extreem trots op alles wat ik heb gedaan om de gewonde en verloren dierbaren te ondersteunen. Mijn moeder, de vrouw die me gemaakt heeft tot wie ik nu ben, hou voor altijd van je moeder. Onze beschermengel.”- Anna Hodgkinson

We geven de documentaire aan iedereen via de dropbox-link hieronder en op platforms waar je kunt kijken en downloaden en uploaden naar alle platforms die je hebt.

Deze Nieuw-Zeelanders verdienen het om hun verhaal te vertellen!

Youtube heeft deze video al verboden om te uploaden, hoewel we tegen deze beslissing in beroep gaan.

Hier is een download van de documentaire. We nodigen iedereen uit om de video te downloaden en te uploaden naar elk platform dat u wilt. De video kan ook worden bekeken op onze website en social media platforms .

https://www.dropbox.com/s/lahkfisaxlt0a3j/MEMORIAL_DAY_MASTER__1080p_h264_Dec%2020.mp4?dl=0

We zwijgen niet meer!

Gebruik de hashtags #memorialday #silentnomorenz wanneer u uploadt en bedankt .

Voor interviews kunt u contact opnemen met publicist Aly Cook alycookpr@gmail.com

image_printDownload PDF en print