Lezing over de CO2 mist: tickets

Elk weekend Radio Moddergat

De vrije radio van EZAZ

Laatst bijgewerkt:

Meer dan 100 uitzending vonden hun weg al naar duizenden luisteraars. Radio Moddergat is een wekelijks programma over actuele ontwikkelingen. De nieuwe uitzendingen zijn elk weekend te beluisteren op verschillende grote muziekplatforms zoals Soundcloud, Spotify en Apple, maar ook op diverse kleinere platforms. De uitzendingen zijn tevens via ezaz.substack.com te beluisteren. Uiteraard staan de podcasts onderstaand en rechtsboven op de homepage van ezaz.nl.

Een onafhankelijke podcast app is Anytime Podcast Player. Een fraaie app voor Android en iOS. Download hem hier en zoek op ‘EZAZ’. Je hoeft nooit meer naar ons te zoeken.

Wilt u een uitzending bewaren of later beluisteren, dat kunt u de opname downloaden.

Reacties op de uitzendingen kunt u sturen naar redactie [@] ezaz.nl.

image_printDownload PDF en print

Uw waardering voor dit artikel

  1. Voor de Redactie. Wellicht interessant om de Patriot beweging eens nader te bekijken. Net als alles is elk onderwerp gefragmenteerd, maar ik zie een grote weaponization binnen dit grote fenomeen onder de Amerikanen. Alles is leuk, maar zo gauw een niet-inboorling een mening of inzicht deelt dan is dat meestal niet gewenst en kan snel vijandigheid opwekken, zelfs naar elkaar als een inboorling ‘t beaamt. Om nog maar te zwijgen van hoe deze schapen synchroon en rap scherpe bewegingen maken wanneer gevraagd, als in een herder-herdershonden & schapen competitie of een cowboyteam met koeien of wilde paarden. Een korte en goede uiteenzetting van dit soort psychologie staat op YouTube onder kanaal Larken Rose genaamd The Jones Plantation. Kijk maar en zie hoe simpel alsook complex dit werkt in alle opzichten. Mensen die bekend zijn met toxische relaties, autonoom denken en met dieren werken (hint) herkennen zo’n kuddedynamiek. In 2020 vond ik de master key in de idioterie die mij bracht wat angstvallig wordt weggehouden van ons. Patriots. Ja dat dus, in Amerika.

  2. Geweldig interview met Janneke Monshouwer in #113! Helemaal mee eens. Heb zelf weinig vertrouwen in de verkiezingen, alle verkiezingen, want ik zie niemand die niet gekocht of chantabel is, alsook worden alle kanten bespeeld en op het bord verschoven voor zoveel mogelijke grip op scenarios. Ik ben voor bewustwording, niet meedoen en eigen geitenpaadjes.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *