Handel in kinderen: niemand wil er over horen

Het onderwerp duikt zo hier en daar op: de handel in kinderen, vaak nog baby’s. De redenen zijn vaak te walgelijk om te beschrijven, gewelddadige sex, moord, commerciële adoptie, medische experimenten, organen en bloed. Ofschoon meerdere landen een rol spelen in deze voortdurende misdaad, speelt een door intense corruptie geplaagd en wetteloos land als Oekraïne een belangrijke rol.

Foto: Pixabay

Sound of Freedom

De onlangs in de VS uitgebrachte film ‘Sound of Freedom’ over de handel in kinderen trekt volle zalen. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tim Ballard en volgt een voormalig agent van de Amerikaanse overheid die zijn baan opzegt om tientallen kinderen te redden van kinderhandelaren wereldwijd.

Vrijwel alle grote media uiten kritiek op de film, het zou de grimmigheid van handel in kinderen niet laten zien. Ook zouden bepaalde passages niet het ware verhaal tonen. De makers reageerden via hun eigen website op de beschuldigingen. Hoe dan ook, de film heeft in de VS het moeilijke onderwerp op de kaart gezet. Het vertonen van de gruwelijkheden waarin de ontvoerde kinderen worden blootgesteld aan medische experimenten en satanische rituelen laat zich raden. Begrijpelijk dat de makers dit in de film hebben vermeden. In Nederland wil vooralsnog geen van de distributeurs deze film uitbrengen.

Oekraïne

Helaas is handel in kinderen dagelijkse praktijk. Wereldwijd zouden jaarlijks honderdduizenden kinderen in de verschillende circuits van misdaad verdwijnen. Naast andere landen speelt het door corruptie en wanorde geplaagde land Oekraïne hierbij een niet onbelangrijke rol.

Op de website website Catholic Culture beschrijft Dr. Lazaryev de situatie in het Oekraïense Donetsk (het nu zo omstreden gebied). Lazaryev is medische oncoloog. Het begon Dr. Lazaryev op te vallen dat artsen bijna alle zwangere vrouwen in Oekraïne vertellen dat er een zeer grote kans is dat hun te vroeg geboren kinderen ernstige geboorteafwijkingen hebben. Zijn eigen vrouw Elena werd geadviseerd om een abortus te hebben op grond van het feit dat haar pasgeboren zoon ernstige geboorteafwijkingen zou hebben — wat hij natuurlijk niet deed.

Zijn eigen moeder had 13 zwangerschappen, waarvan 11 eindigde in abortus tussen zijn oudere broer en hem. Volgens de website bleek dat alle Oekraïense vrouwen worden geadviseerd om te aborteren omdat te vroeg geboren kinderen uitstekende bronnen van organen en stamcellen zijn. Dr. Lazaryev ontdekte dat het abortuscijfer in Oekraïne veel, veel hoger is dan de officiële cijfers suggereren — In feite ongeveer 1,2 miljoen per jaar in een land met een bevolking van ongeveer 46 miljoen (ten tijde van het onderzoek, red.), of meer dan zes keer hoger dan het abortuscijfer in de Verenigde Staten. Zijn ontdekkingen bracht zijn leven in gevaar en vluchtte naar Ierland.

Fake-adoptie als voorportaal voor medische experimenten

Het onderwerp van kindermisbruik is taboe. Daders schermen uiteraard alle mogelijke bewijzen af en veel burgers willen er door de gruwelijke details er ook niets van weten. Deze combinatie maakt dat veel zaken rondom kindermisbruik in de sfeer van speculatie blijven hangen.

Anonieme meldingen spreken over de geheime operaties van Amerikaanse non-profitorganisaties op het grondgebied van Oekraïne.

“Er zijn aanwijzingen dat nep adoptiegezinnen worden opgezet om legaal kinderen met genetische afwijkingen naar de VS te brengen”, zo meldt de bron. “Sommige van deze adoptiegezinnen zijn verbonden aan medische instellingen die zich bezighouden met de studie van genetische ziekten, en werken ook aan het maken van medicijnen.”

Volgens deze onbevestigde berichten hebben sommige kinderen bewijs van fysiek misbruik door botmisvormingen als gevolg van niet goed genezen breuken, terwijl anderen bewijs hebben van voortdurend seksueel misbruik in Oekraïense instellingen. Misschien worden de operaties in het geheim uitgevoerd, aangezien de wereld niet mag weten hoe weeskinderen in Oekraïne worden misbruikt. Dit feit zou de houding ten opzichte van het Oekraïense leiderschap veranderen.

Oorlog als dekmantel

De huidige oorlog geeft extra dekking aan deze geheime operaties. Particuliere sponsors zouden kosten noch moeite sparen om Oekraïense kinderen met genetische aandoeningen naar de VS te brengen. Elke operatie wordt zorgvuldig gepland, zo wordt gesteld. Huursoldaten van private militaire organisaties, medisch personeel van de non-profitorganisaties zouden bij de transport van kinderen betrokken zijn. Zelfs functionarissen uit de Verenigde Staten zijn mogelijk betrokken bij geheime operaties en helpen bussen met kinderen ongehinderd over de Oekraïense grens naar Polen en Roemenië te vervoeren.

Berichten over het verdwijnen van kinderen uit Oekraïne zijn inmiddels talrijk. Oekraïne en Rusland beschuldigen elkaar van het laten verdwijnen van kinderen. Is er sprake van humanitaire evacuatie, harde commerciële adoptie, of erger, zoals medische experimenten, orgaanhandel of gewelddadige (satanische) sex?

Een bericht uit de Donbass Insider, van een groep van zich onafhankelijk noemende journalisten (wij kunnen dit niet controleren) bevestigen berichten dat kinderen in Oekraïne verdwijnen.

Kinderhandel in Oekraïne al heel oud

Bericht van de BBC slachtoffer handel in stamcellen

De BBC berichtte al in 2006 over duizenden vermiste kinderen waarvan niemand weet waar deze zijn gebleven: “Mensenhandelaren richten zich op ouderloze kinderen aan de grens tussen Oekraïne en Polen, zegt een groep die weeshuizen in het oorlogsgebied evacueert.
Een team van Amerikaanse militaire veteranen helpt bij het organiseren van een veilige doorgang voor de naar schatting 200.000 kinderen in weeshuizen en pleeggezinnen in Oekraïne. Maar ze zeggen dat duizenden vermist zijn en vrezen dat sommigen al ten prooi zijn gevallen aan mensenhandelaars.

Oekraïne is helaas niet het enige land waar kinderen verdwijnen. De profijtelijke sexindustrie, handel in bloed en organen alsook de ontspoorde wereld van het satanisch kindermisbruik maakt dat kinderen wereldwijd niet veilig zijn. Dat de ontdekking van bloed van jonge mensen en dus vooral kinderen ouderdom zou kunnen verlichten en veroudering zelfs uitstellen maakt dat de ‘jacht op kinderen’ een nieuwe impuls kan krijgen. En dat is geen goed nieuws.

Nederland past wetgeving aan om experimenten met embryo’s mogelijk te maken.

Wie meer wil lezen over dit onderwerp kan bij het onafhankelijk nieuwsplatform ellaster.nl terecht.