‘Overheidsmedia’ vrezen het interview van Carlson met Poetin

Met angst en beven kijken de op oorlog beluste politici, Amerikaanse hardliners en wapenindustrie alsook de ‘overheidsmedia’ uit naar het voor vannacht (Europese tijd) te publiceren interview van Tucker Carlson met president Vladimir Poetin. Alle zeilen worden bijgezet om het alternatieve narratief bij voorbaat te neutraliseren.

Boven: videofragmentHet zal voor de meeste kritische lezers van de ‘overheidsmedia’ geen verrassing zijn dat zij wederom de spreekbuis van overheden en hun machtige investeerders zijn. Tijdens de C-periode was het virus een ‘killer’ en de prikken ‘de oplossing’. Wie anders beweerde, kwam niet aan bod of werd, als dat geluid niet te stoppen was, belachelijk gemaakt.

De ‘overheidsmedia’ over Tucker Carlson.

Met het voor vannacht geplande interview van de Amerikaanse voormalige presentator van het conservatieve FOX NEWS, met de Russische president Poetin, rammelen alle glazen op de redactietafels. Het zal toch niet waar zijn dat de Westerse burgers naar de door ons als ‘bad guy’ neergezette Poetin mogen luisteren?

En toch is dat wat vannacht gaat gebeuren. Iedereen, Poetin-haters, Poetin-lovers en gewoon kritische mediagebruikers, zullen vannacht met ogen-op-steeltjes kijken naar wat ‘de tegenstander’ te zeggen heeft.

Eerder ging Hollywoordregisseur Oliver Stone hem voor. Kort na de Madain coup d’etas deed hij een reeks interviews met Vladimir Poetin en maakte een samenvatting van 4 uur.

De hysterie van de ‘overheidsmedia’ zegt veel over de journalistieke waarden van de redacties: die zijn nagenoeg afwezig. Hoor- en wederhoor is dood. Journalisten maken gewoon hun eigen verhaal, mits het binnen de voorgeschreven kaders past. Het verbaast dan ook niet dat al de nodige gerenommeerde journalisten via eigen websites of Substack zelfstandig zijn doorgegaan. Ook is het geen verrassing dat grote Amerikaanse media nu in grote getale hun medewerkers de wacht aanzeggen: het gaat slecht met de grote kranten en netwerken. Het vertrouwen is weg en zal lang niet meer terugkomen. Als het ooit nog terugkomt …

Inmiddels heeft president Zelenski Carlson persoonlijk op door de VS gesponsorde OekraĆÆense dodenlijst gezet. Tot zover de ‘democratische’ staat die ‘onze Europese waarden’ verdedigt. De schreeuwerige EuroparlementariĆ«r Guy Verhofstadt pleit inmiddels voor een inreisverbod van Carlson in de EU, naar model van de opgelegde sanctie tegen David Icke.

Voor nu kijkt de wereld uit naar het interview van het jaar in de hoop dat het een opening van de geesten kan veroorzaken en daarmee de kansen op vrede kan vergroten.

Het interview zal naar verwachting vannacht Europese tijd op het account van Carlson op ‘X’ worden gepubliceerd en gelijktijdig op de website van Tucker Carlson.