Radio Moddergat is met vakantie

Radio Moddergat is een wekelijkse podcast van EZAZ.nl. De komende weken staan de zenders uit en geven we de zendmast een nieuw likje verf. In plaats van Radio Moddergat delen we dit keer een indrukwekkende filmdocumentaire van Marijn Poels.


!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/u4"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");

Rumble("play", {"video":"v11eh22","div":"rumble_v11eh22"});

In deze film gaan we terug naar de Covidjaren en wat er aan vooraf ging. Als het dan toch geen complot is, dat zijn er bij toeval wel veel plannen gerealiseerd die al in de jaren ervoor klaar lagen. De meeste van die plannen waren niet geheim en stonden op websites van grote adviesbureaus, techbedrijven, NGO’s en overheden. Nadat steeds meer burgers achterdochtig werden en de bevestiging van hun achterdocht in die documenten lazen, verdwenen veel van die documenten van internet. Alleen met veel speurwerk is een deel nog te vinden.

Kijk naar deze film en zie welke macht de staat op de burger heeft uitgeoefend. De verstrekkende bevoegdheden vervat in ‘tijdelijke noodwetten’, die zowel de grondwet als de privĂ©sfeer hebben geschaad, zijn in veel landen nu in permanente wetten omgezet. De digitalisering van de economie heeft een boost gekregen, de middenstand ten gunste van grote concerns uitgedund en de mensheid in een nieuwe fase van surveillance gebracht: PANDAMNED.

Recente uitzendingen van Radio Moddergat