Grote Britse krant meldt ‘mogelijke’ link oversterfte met C-inentingen

“Covid vaccines may have helped fuel rise in excess deaths”, kopt de grote Britse krant Telegraph. Na de Duitse Berliner Zeitung begint dus ook de Britse pers voorzichtig de sterke vermoedens uit te spreken van talrijke gecensureerde medici en statistici dat er een verband kan bestaan tussen de Covid-inentingen en oversterfte. Aanleiding is een Nederlands onderzoek van de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Foto: Pixabay

Onderzoekers Saskia Mostert , Marcel Hoogland, Minke Huibers en Gertjan Kaspers van de Vrije Universiteit van Amsterdam komen met een opmerkelijk onderzoek. Zij stelden zich de door velen geneerde vraag, kan er een verband zijn tussen de Covid-inentingen (het zijn geen vaccins) en de aanhoudende oversterfte.

Niet de Nederlandse media melden dit belangrijke onderzoek, maar de Britse media, in dit geval de Telegraph.

De conclusies van het onderzoek van de Vrije Universiteit staan in dit onderzoek.

De onderzoekers analyseerden de gegevens van 47 westerse landen en ontdekten dat er sinds 2020 meer dan drie miljoen extra sterfgevallen waren en dat de trend zich voortzette ondanks de uitrol van vaccins en inperkingsmaatregelen. Zowel medische professionals als burgers hebben ernstige verwondingen en sterfgevallen na vaccinatie gemeld aan verschillende officiƫle databases in de Westerse wereld.

Buiten de regeringsgezinde media om circuleren al lang berichten over de aannemelijke correlatie tussen de Covid-inentingen en oversterfte. Het Nederlandse parlement heeft echter geen behoefte dit te nader te onderzoeken. De VU-Amsterdam deed het dus toch en kwam met zorgwekkende vaststellingen.

De onderzoekers: “Tijdens de pandemie werd dagelijks door politici en de media benadrukt dat elk Covid-19 sterfgeval belangrijk was en dat elk leven bescherming verdiende door inperkingsmaatregelen en Covid-19 vaccins. In de nasleep van de pandemie zou dezelfde moraal moeten gelden.”

We weten inmiddels dat de grote gezondheidsschade, inclusief (plotselinge) dood en turbokanker bij jonge mensen dat verband lijkt te houden met de inentingen, door de autoriteiten, politiek en media nog steeds wordt genegeerd.

In een samenvatting van het onderzoek zeggen de onderzoekers:
“Het totale aantal overtollige sterfgevallen in 47 landen van de westerse wereld was 3 098 456 van 1 Januari 2020 t / m 31 December 2022. Overmatige sterfte werd gedocumenteerd in 41 landen (87%) in 2020, 42 landen (89%) in 2021 en 43 landen (91%) in 2022.
In 2020, het jaar van het begin van de COVID-19-pandemie en uitvoering van inperkingsmaatregelen, records aanwezig 1 033 122 overtollige sterfgevallen (P-score 11,4%). In 2021 is de jaar waarin zowel inperkingsmaatregelen als COVID – 19 vaccins werden gebruikt om virusverspreiding en infectie aan te pakken, het hoogste aantal overtollige sterfgevallen werd gemeld: 1 256 942 overtollige sterfgevallen (P-score 13,8%). In 2022, wanneer
de meeste inperkingsmaatregelen zijn opgeheven en COVID-19 vaccins werden voortgezet, voorlopige gegevens aanwezig 808 392 overtollige sterfgevallen (P-score 8,8%).

De onderzoekers manen dan ook tot nader onderzoek:
“Conclusies de oversterfte is hoog gebleven in de de westerse wereld gedurende drie opeenvolgende jaren, ondanks de implementatie van inperkingsmaatregelen en COVID-19 vaccins. Dit roept ernstige zorgen op. Overheid leiders en beleidsmakers moeten grondig onderzoeken onderliggende oorzaken van aanhoudende overmatige mortaliteit.”